fredag 26. november 2010

Borddekking -Levende høst

Ida i 2IUA har dekket et bord for en koselig, uformell sammenkomst med te. Hun har latt seg inspirere av naturen og gamle ting.



torsdag 18. november 2010

Sært hotell

PROPELLER ISLAND CITY LODGE er et litt , eh - spesielt hotell. Altfor ofte hører man folk i servicebransjen skryte på seg "et særegent KONSEPT" Men her vil jeg påstå at akkurat det ordet kommer til sin rett: dette er noe for enhver - sær - smak!
Sjekk ut hjemmesiden til selve hotellet eller kikk på noen få utvalgte rom på beautifullife.
Hotellet ligger selvfølgelig i Berlin og alle rommene er designet av kunstneren Lars Stroschen. Rommet på bildet koster 115 euro natta + 15 for hver person ekstra. Frokosten koster 7 euro (sikkert speilegg med vaniljesaus)

lørdag 13. november 2010

Smale tider i boligmarkedet


Jeg husker en Seinfeld-episode (sitcom fra gamle dager) hvor Jerry raljerer med folk som bruker lure innredningsknep for å få leilighetene sine til å se større ut. For eksempel speil: Åh - se der, det er et nytt rom innafor dette - det er helt likt som dette - det er en mann der! Han ligner på meg! ( - Det var enda morsommere da Jerry sa det)
Iallefall: Dette er visstnok et av Englands SMALESTE hus, ca to meter bredt.
Se for deg at du var leid inn som interiørarkitekt. Ville du trukket mange luretriks opp av hatten? - Jeg har valgt en LYS farge (det får rommet til å se større ut) og SMÅ møbler (det får rommet til å se større ut) og masse SPEIL (det får rommet til å se større ut - faktisk så ser det akkurat ut som det er et rom til her osv osv )
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1233444/Thin-house-fat-wallet-Property-6ft-wide-sale-550-000.html

onsdag 10. november 2010

Over-dyed Vintage Carpet Trend

Ny trend i anmarsj? Les mer her.